Maanantai, 3.8.2020 
Nea, Neea, Linnea
Pesäpallo

Joensuu voittoon, Kitee taipui Raahessa -kuvagalleria JoMan pelistä

  • Karjalainen
  • Jarno Artika
JoMan Tuomas Jussila toi kaksi juoksua. Tässä hän etenee kakkospesälle. JoMan Tuomas Jussila toi kaksi juoksua. Tässä hän etenee kakkospesälle.

Miesten Superpesiksen puolivälieräottelut käynnistyivät perjantaina. Joensuussa nähtiin kotivoitto, kun Joensuun Maila kukisti Hyvinkään Tahkon niukasti 1-0 (3-2, 2-2). Yhtä hyvin ei käynyt Kiteen Pallolle, joka taipui Raahessa Pattijoen Urheilijoille luvuin 1-2 (8-4, 3-5, 1-2).

JoMa hankki ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan hyvällä ulkopelillään ja Juha Niemen kotiutuksilla. JoMan ykköspelaaja Niemi löi neljä juoksua. Yksi kotijoukkueen juoksuista tuli harhaheitolla.

Kitee voitti Raahessa ensimmäisen jakson, ja oli hyvää vauhtia menossa toiseenkin jaksovoittoon. KiPa johti toista jaksoa 3-0, mutta sen jälkeen Pattijoki heräsi taistelemaan. Isännät voittivat Matti Korhosen johdolla toisen jakson, supervuoron ja ottelun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiteen parhaat olivat kunnarin ja neljä tavallista lyönyt Matti Latvala ja kolme juoksua paukuttanut Mika Laukkanen.

Pattijoki voitti kolmostilanteet selvästi luvuin 23-13.

Välieräpaikka heltiää kolmella voitolla. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran sunnuntaina. Kitee pelaa kotoisella Rantakentällään, joensuulaiset matkaavat Hyvinkäälle.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Kuvagalleria

View the embedded image gallery online at:
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/33789#sigProIdbb10b3e495