Maanantai, 21.10.2019 
Ursula
Jalkapallo

Lassi Hurskainen siirtyy HIFK:n riveihin - katso video

  • Karjalainen
  • Jarno Pääkkönen

Media

Temppuvideoillaan maailmanmaineeseen noussut joensuulaislähtöinen jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen siirtyy pelaamaan Helsingin IFK:n riveihin. Viime kauden Hurskainen, 26, pelasi miesten Ykköstä joensuulaisessa Jipossa. HIFK puolestaan nousi Ykköseen ensi kaudeksi.

Yksivuotisen sopimuksen helsinkiläisseuran kanssa tehnyt Hurskainen on aiemmin urallaan pelannut Suomessa vain joensuulaisissa seuroissa. Sen lisäksi hän pelasi vuosikausia Amerikassa opinahjonsa Ashevillen yliopiston joukkueessa.

-  Tulin Helsinkiin töiden perässä ja mietin, mikä olisi luonnollisin ratkaisu joukkueeksi nyt. "Honsu" (Joensuussakin pelannut päävalmentaja Jani Honkavaara) kyseli minua HIFK:hon jo heti kauden päätyttyä. Meillä on treeniporukassakin hyviä veskareita, joten en ota mitään itsestäänselvyytenä, Hurskainen sanoo HIFK:n jalkapallojoukkueen verkkosivuilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pelaamistakin paremmin Hurskainen tunnetaan temppuvideoistaan, joilla on ollut Youtubessa yhteensä kymmenen miljoonaa katsojaa.

HIFK:n siirtymisestään Hurskainen on tehnyt Youtubeen hauskan videon, jossa hän hämmentää Helsingissä muun muassa Pohjois-Karjalan murteella. Video on nähtävissä ohessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa