Lauantai, 19.9.2020 
Reija
Pesäpallo

JoMa tavoittelee mitalia alkavalla kaudella

  • Karjalainen
JoMan viime kausi huipentui mitalijuhliin. JoMan viime kausi huipentui mitalijuhliin.
Joensuun Mailan virallinen tavoite tulevana viikonloppuna käynnistyvässä miesten Superpesiksessä on SM-mitali. Viime syksynä JoMa voitti SM-pronssia. Mitali oli seurahistorian ensimmäinen.

JoMan pelinjohtajana aloittavan Janne Vuorisen mukaan eroa Sotkamoon ja Vimpeliin ei saa kiinni heidän tekemisiään tuijottamalla.

- Meidän on vain keskityttävä omaan tekemiseen. Hyvän ja huonon päivän eroa on saatava pienemmäksi, Vuorinen vaatii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vuorinen on hyvin luottavainen etenkin JoMan sisäpeliin. Joukkue aikoo pelata kahdella kärjellä.

Pelinjohtajan mielestä tällä hetkellä joukkueen jokeriosastosta Lauri Kivinen ja Sami Joukainen antavat tähän mahdollisuuden.

-  He pystyvät purkamaan kakkostilanteen ja sen suhteen meillä on hyvä mahdollisuus pelata kahdella kärjellä. Näillä näkymin näin mennään, Vuorinen vakuuttaa.

Kiteen Pallo lähtee Superpesis-kauteen kuuluen sarjan kirkkainta kärkeä haastavien joukkueiden joukkoon. KiPa sijoittui viime kaudella kuudenneksi, mutta joukkue tavoittelee alkavalla kaudella paikkaa mitalipeleistä.

-  Ulkopeliä pitää saada paremmaksi jokaisella osa-alueella viime kauteen ja harjoituspeleihin verrattuna. Lähdemme ensin hakemaan runkosarjasta sijoitusta viiden parhaan joukosta, kertoo KiPan pelinjohtaja Sami Purmonen.

Lisää aiheesta ennakkosivuilla torstain Karjalaisessa.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta