Keskiviikko, 8.7.2020 
Turo, Turkka
Salibandy

Janne Tähkä pelasi Joensuussa - "Täällä olisi ihana työskennellä"

  • Karjalainen
Janne Tähkä pelasi Josban seniorijoukkueessa yhdessä Jarno Kettusen (oik.) ja Antti Tarvaisen kanssa. Janne Tähkä pelasi Josban seniorijoukkueessa yhdessä Jarno Kettusen (oik.) ja Antti Tarvaisen kanssa.
Joensuun IS-liikuntakeskuksessa hölkkäili sunnuntaina tuttu punainen numero 13. Janne Tähkä vahvisti Josban entisistä liigapelaajista koostuvaa joukkuetta yli 35-vuotiaiden turnauksessa.

Edellisen kerran Tähkä oli pelannut salibandya puolitoista vuotta sitten Josban legenda-ottelussa Joensuun areenassa.

-  Pitihän se tulla, kun emme ole nähneet toisiamme pitkään aikaan ja sponsorimme järjesti meille hyvän tapahtuman. Pelaan enää kaukalopalloa ja jääkiekkoa, joten tämä sählyn pelaaminen ja juokseminen tuntui oudolta, hauskalta ja nöyryyttävältä, Tähkä kuvaili.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

44-vuotiaalle miehelle olisi käyttöä Josban markkinoinnissa ja juniorivalmennuksessa. Viime vuodet Tähkä on työskennellyt Helsingissä juuri urheilumarkkinoinnin ja juniorivalmennuksen parissa.

Tähkän Johanna-puoliso on lähtöisin Joensuusta. Avioparilla on kolmen kuukauden ikäinen lapsi, jonka lähisuku asuu Joensuussa.

Eli milloin Tähkä palaa Joensuuhun?

-  Käymme täällä kerran kuussa ja olemme koko ensi kesän Joensuussa. Työskentely Joensuussa olisi ihanaa. Kotona olemme puhuneet Joensuuhun muuttamisesta lähinnä naureskellen, emme tosissaan.

Tähkällä on myös kolme murrosikäistä lasta, jotka sitovat miehen Helsinkiin.

-  Kahdella lapsellani on vaihtumassa koulut, joten lähdön kanssa on nyt tai ei koskaan. Emmekä tulisi tänne vuodeksi vaan sitten useammaksi. Mutta vielä ei ole Josbasta soiteltu minulle, Tähkä vinkkasi.

Lisää aiheesta maanantain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi