Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Koripallo

Scrubb ja Virtanen loistivat

  • Karjalainen
Taas on Teemu Rannikon syöttö tavoittanut Trevis Simpsonin ja kohta korisukka soi. Taas on Teemu Rannikon syöttö tavoittanut Trevis Simpsonin ja kohta korisukka soi.

Katajan koripallomiehistöstä löytyy aina tarvittaessa uusia ratkaisijoita. Kun Kataja lähes leikitellen voitti sunnuntaina Kortisliigan ottelussa Tampereen Pyrinnön 106-83 (22-15, 21-18, 27-19, 36-31), nousivat tällä kertaa Thomas Scrubb (27 pistettä) ja Petri Virtanen (14) esiin.

-  Virtanen on ollut erittäin hyvä harjoituksissa ja muutimme vähän hänen rooliaan, kertoi päävalmentaja Jukka Toijala.

Kun Pyrintö tuli viimeisen kerran kiusaavan lähelle (28-25), iski Virtanen kahdella kolmosellaan pahoja niittejä vieraiden arkkuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Scrubb puolestaan sai tilaa ja aikaa kolmen pisteen heittoihin ja hän oli niissä murhaavan tarkka (7 /8).

-  Laskimme etukäteen, että juuri Scrubbin kolmosten kanssa pystymme elämään. Toisin kävi, myönsi Pyrinnön ex-joensuulainen päävalmentaja Ilkka Palviainenkin.

Toijala oli tyytyväinen ensimmäisen puoliajan puolustuspeliin. Toinen puolisko oli taas Katajalta oikeaa heittosirkusta.

Trevis Simpson (19 pistettä) ja Lamayn Wilson (15) säestivät Scrubbia hyvin. Myös Marius Van Andringa pääsi kaksinumeroisiin lukuihin (10).

Simpsonin donkit olivat jälleen komeita ja tulivat yleensä Teemu Rannikon syötöistä (6). Rannikon pistesaldo oli tällä kertaa vain viisi.

Pyrinnön Damon Williams oli totaalisen tehoton korin lähellä (0 /6), mutta heitti sentään kymmenestä yrityksestään neljä kolmosta sisään. Parhaiten hän menestyi levypalloissa (12).

Ennenkin Katajaa vastaan hyvin pelannut Petri Heinonen teki 14 pistettä, Akeem Wright 15. Uusi mies Ricky Minard (10) ei vakuuttanut.

Kataja starttaa maanantaina kohti Bulgariaa, jossa pelataan tiistaina Europe cupin pelin Rilski Sportistia vastaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi