play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoKP:n valmentaja Mikko Rämö muistelee värikkäitä maalivahtivuosiaan Venäjällä – uhkailut ja sopupelit ihmetyttivät

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan Joensuun Kiekko-Poikien apuvalmentajan ja entisen maalivahdin Mikko Rämön, 43, kanssa JoKP:n Mestis-kaudesta, ulkoilmaotteluista, Rämön siirtymisestä valmentajaksi ja pelaajauransa muistoista.

Äänessä ovat Karjalaisen toimituksesta Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Mikko Rämö ja toimittajat kuvailevat ohjelmassa kokemuksensa Jokerit-ulkoilmaottelusta ja miettivät tulevana lauantaina Mehtimäen pesäpallostadionilla pelattavaa seuraavaa JoKP:n ulkoilmakoitosta Kiekko-Espoota vastaan.

Rämön kanssa käydään läpi hänen maalivahtiuransa värikkäitä vaiheita etenkin Venäjältä. Vuosina 2004–2005 Amur Habarovskissa ja Vitjaz Tsehovissa torjunut Rämö päätti taipaleensa Venäjällä, kun seuran omistaja alkoi uhkailla käsiaseella pukukopissa. Rämö kertoo myös Venäjällä vastaan tulleista sopupeleistä ja muista erikoisuuksista.

Rämö pohtii ohjelmassa lisäksi Jokipoikien mestaruuskautta 2009–2010, paluuta Pohjois-Karjalaan, valmentajauransa alkamista ja omaa rooliaan Kiekko-Pojissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ohjelman lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi