play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Katajan joukkuehenkeä kehuva takamies Tuomas Hirvonen, 26, paljastaa joukkueen parhaan pukukoppipelaajan

Petri Siitonen

Kataja Basketissa ensimmäistä pelikauttaan pelaava Tuomas Hirvonen, 26, käväisi Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastin vieraana.

Kouvolan Kouvoissa pitkään pelannut Hirvonen käy ohjelmassa läpi kuluvaa kautta Karjalaisen urheilutoimittajien Jarmo Sieviläisen ja Petri Siitosen kanssa.

Erittäin pirteästi pelannut Kataja on voittanut Korisliigassa kymmenen ottelua ja hävinnyt vain viisi. Sillä saldolla Kataja on kolmantena tasapistein Seagullsin kanssa.

– Suurin salaisuus on varmasti se, että olemme kaikki suhteellisen nuoria. Pystymme pelaamaan laajalla rotaatiolla, ja se näkyy suorituksissamme sekä pelitempossa, puolustuspeliä aiheestakin kehunut Hirvonen jutteli.

Tuomas Hirvonen paljastaa ohjelmassa myös yllätysnimen Katajan pukukoppipelaajaksi.

Katajan hienoa syyskautta on täydentänyt menestys Suomen cupissa. Joensuulaisjoukkue on edennyt tammikuussa Helsingissä pelattavaan loppuhuipennukseen. Välierissä Kataja kohtaa BC Nokian.

Keskiviikkoisin ilmestyvät Aitiopaikalla-podcastit ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast. Ohjelmat löytyvät myös Spotifysta.

Radio Rexissä ohjelma julkaistaan keskiviikkoisin kello 18 vieraan suosikkibiisien kera.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi