play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Menestyneet pohjoiskarjalaiset autourheilijat Simo Tuunanen ja Jake Hurskainen perkaavat crosskartia, rallicrossia ja EVK-liigaa – "Kyllähän ne valot palavat autotallissa yötä myöten"

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa kaasutellaan tällä kertaa autourheilun parissa rallicrossissa menestyneen Simo Tuunasen, 38, ja crosskartin Suomen mestarin Jake Hurskaisen, 29, kanssa. Ohjelmaa juontaa Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Joensuun Urheiluautoilijoiden Tuunanen ja Keski-Karjalan Urheiluautoilijoiden Hurskainen käyvät ohjelmassa läpi kuluneita kausiaan ja pohtivat tulevaisuuttaan. Samalla otetaan katsaus tulevan viikonlopun EVK-liigan kisoihin, joissa Tuunanen on mukana.

– EVK-liigassa kulurakenne on räjähtänyt käsistä ja se on kuusinumeroinen summa, mitä tiimiltä vaaditaan, mikäli se haluaa ajaa voittoon. Osa nykypäivän jokkisautoista on sellaisia, että voisi puhua jo rallisprint-autoista. Kustannukset ovat nousseet ja se voi olla yksi syy, miksi joukkueita on nykyään vähemmän mukana, Tuunanen miettii ohjelmassa.

Ohjelmassa pohditaan myös yleisesti autourheiluun panostamista, crosskartin ja rallicrossin suosiota ja autourheilun tilaa Pohjois-Karjalassa.

– Kyllähän ne valot palavat autotallissa yötä myöten. Kotona varmaan ollaan sitä mieltä, että tähän menee liikaakin aikaa. Tänä kesänä lapsemme oli jo viikon ikäisenä mukana kisoissa Oulussa, Jake Hurskainen kertoo.

Aitiopaikalla-ohjelman lopussa ruoditaan viime aikojen plussia ja miinuksia urheilumaailmasta, ja ohjelman radioversiossa vieraat pääsevät kertomaan suosikkibiisinsä perusteluiden kera.

Aitiopaikalla on kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla, Spotifyssa ja keskiviikkoisin Radio Rexissä kello 18. Verkossa podcastit löytyvät osoitteesta karjalainen.fi/podcast.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi