play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Joensuun Mailan värikäs tähtivahvistus Joni Rytkönen, 29, perkaa läpi vaisun viime kauden ja tulonsa JoMaan – "Polvivamma esti harjoittelun, enkä tullut enää Jymyssä toimeen kaikkien kanssa"

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan tällä viikolla Joensuun Mailan pesäpalloilijan Joni Rytkösen, 29, kanssa. JoMan uuden tähtivahvistuksen kanssa juttusilla ovat Karjalaisen toimittajat Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Rytkösen kanssa käydään läpi viime kauden vaisut otteet Sotkamon Jymyssä, Joensuun Mailaan siirtymisen taustat, Rytkösen tämän hetken vire, tulevat tavoitteet ja toiminta JoMan fysiikkavalmentajana.

– Viime kaudella kolmannessa runkosarjaottelussa minulle tuli polvivamma. Kun treenaus otettiin pois toukokuun jälkeen, niin olin huonossa kunnossa, mikä vei myös itseluottamusta mailan varressa. Eikä siellä Jymyssä ihan tultu kaikkien kanssa toimeenkaan. Enkä puhu nyt pelaajista, puhelias Rytkönen selvittää ohjelmassa.

Kolminkertainen etenijäkuningas on kuntouttanut polveaan noin 18 viikon ajan.

– Juoksin maanantaina ensimmäiset täydet vedot ilman minkäänlaisia tuntemuksia. Keskiviikkona on kennotestit ja niiden jälkeen näkee, missä kunnossa jalka on ja pystynkö pelaamaan perjantaina.

Ohjelmassa käsitellään myös Rytkösen taivalta lautaskammosta kärsineenä lukkarina, kehittymistä pelaajana ja ihmisenä ja roolia JoMassa.

Rytkönen ja JoMa aloittavat vuoden 2023 hallipelit loppiaisena perinteisessä tasonmittausottelussa Kiteen Palloa vastaan. Perjantaina kello 15 alkava kamppailu on nähtävissä suorana ja selostettuna lähetyksenä Karjalaisen verkkosivuilta.

Aitiopaikalla-podcast julkaistaan keskiviikkoisin Karjalaisen verkkosivuilla. Ohjelmat ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Ohjelman radioversio on kuunneltavissa Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi