play

Aitiopaikalla-podcast: Kiekonheittäjä Katri Hirvonen, 32, nappasi SM-hopean toisesta lajista penkkipunnerruksesta – "Kyllä siellä katseltiin, kukahan tämä on"

Jarmo Sieviläinen

Joensuun Katajan kiekonheittäjä Katri Hirvonen, 32, teki viime viikonloppuna hienon tempun, kun hän nappasi SM-mitalin täysin toisesta urheilulajista penkkipunnerruksesta.

Hirvonen kertoo Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa, miksi hän kilpailee myös voimanostossa, miten häneen on suhtauduttu ja millaisia tavoitteita hänellä on kahden lajin urheilijana.

Hirvonen sai penkkipunnerruksen SM-hopeaa tuloksella 105 kiloa.

– Menen edelleen kiekonheitto edellä, mutta on tämä voimailukin ollut mukavaa. Olihan se jännä kokemus, kun en tuntenut kisapaikalla ketään. Kyllä siellä katseltiin, kukahan tämä oikein on, entisen keihäänheittäjän Oona Sormusen SM-kisoihin huoltajakseen saanut Hirvonen kertaa ohjelmassa.

Podcastissa ovat mukana keskustelemassa Hirvosta Idän Voimailijoissa valmentava ja seuran puheenjohtajana häärivä Antti Pirhonen, 41, ja Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

– Katri voisi ottaa SM-mitalin myös voimanoston SM-kisoista, Pirhonen uskoo.

Ohjelmassa käydään Antti Pirhosen kanssa läpi, miksi Joensuuhun perustettiin uusi seura Idän Voimailijat ja mitä kaikkea uutta seura tekee. Samalla sivutaan noin 20 urheilijan valmentajana toimivan Pirhosen valmentamista.

– Seuramme panostaa junioritoimintaan. Meille on helppo tulla ja meillä on kannustava ilmapiiri, jossa nuorten urheilijoiden itseluottamus vahvistuu, Pirhonen näkee.

Idän Voimailijat on tuonut kisoja julkisiin paikkoihin, ja seuraava on nähtävissä myös Karjalaisen livelähetyksenä 13. toukokuuta Joensuun kävelykadulta.

– Yleisö ei mene katsomaan enää lajia vanhoihin bunkkereihin vaan laji on tuotava sieltä ihmisten ilmoille. Tulevaisuuden tavoitteena meillä on järjestää voimanoston SM-kisat Joensuussa, Pirhonen kertoo.

Ohjelman lopussa käsittelyssä ovat perinteiseen tapaan urheilumaailman plussat ja miinukset.

Aitiopaikalla-podcastit ovat kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast. Uusi, ajankohtaisia urheiluaiheita käsittelevä jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin Karjalaisen verkkosivuilla ja Spotifyssa. Ohjelman radioversio on kuunneltavissa vieraiden suosikkibiisien kera Radio Rexiltä keskiviikkoisin kello 18.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi