play

Pesäpallon pudotuspelien arvokkain pelaaja Eeva Mäki-Maukola, 27, muistelee Aitiopaikalla-podcastissa lämmöllä aikaansa kotiseudulla Pohjois-Karjalassa – "Ylpeästi voin sanoa pelanneeni Susirajan Mailassa"

Jani Leinonen

Joensuun Mailan kasvatti Eeva Mäki-Maukola, 27, saavutti sunnuntaina jo uransa neljännen pesäpallon Suomen mestaruuden. Jyväskylän Kirittärien tähtipelaaja ehti juhlahumun keskellä Aitiopaikalla-podcastin vieraaksi.

Reijolasta maailmalle ponnistanut Mäki-Maukola kertoo Aitiopaikalla, mikä teki Kirittäristä mestarin ja miten voitonjuhlat ovat lähteneet käyntiin. Mestaruusjuhlissa on kajautettu muun muassa Karjalaisen laulu.

– On kiva yhdistävä tekijä, kun meitä on aina ollut Kirittärissä pari kolme Pohjois-Karjalasta lähtöisin olevaa pelaajaa. Mestaruussaunassa lauletaan aina maakuntalaulut, joten kiva kun vieruskaveri, joka osaa sanat, Mäki-Maukola kertoo.

Kymmenkunta vuotta sitten Mäki-Maukola oli Viinijärven Urheilijoiden, Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon yhdistelmäseuran Susirajan Mailan joukkueessa kahdesti mukana B-tyttöjen Superpesiksen loppuotteluissa.

Naisten Superpesiksen pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Mäki-Maukola muistelee SurMa-aikoja suurella lämmöllä.

– Nuorempana minulla oli aina hyvät valmentajat, jotka pystyivät auttamaan siinä hetkessä. Hyvät pohjat luotiin junnuissa, mikä on varmasti syy myös siihen, että nyt on jokunen mitali voitettu. Ylpeästi voin sanoa pelanneeni Susirajan Mailassa, Mäki-Maukola kuvailee.

Aitiopaikalla-ohjelmassa käsittelyssä ovat perinteiseen tapaan myös urheilumaailman plussat ja miinukset. Ohjelma on kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivujen lisäksi Spotifyssa ja Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18. Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi