play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Ampumahiihtäjä Venla Lehtonen, 28, selvittää, miksi jätti Kaisa Mäkäräisen valmennuksen ja miten toipui sydänongelmista

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään Joensuussa asuvan ampumahiihtäjän Venla Lehtosen, 28, tilanteeseen marraskuussa käynnistyvän kilpailukauden alla.

Karjalaisesta äänessä ovat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Lehtonen selvittää ohjelmassa aiempien vuosien terveysongelmiaan ja kertoo, miten hän on toipunut viime kauden keskeyttäneestä sydänpussitulehduksesta.

Lehtonen pääsi aloittamaan tauon jälkeen harjoittelun toukokuussa ja kertoo olevansa hyvässä kunnossa, vaikka viime aikojen sairastelu saattaa estää hänen tulonsa Kontiolahden gp-kisoihin. A-maajoukkueeseen kuuluva Lehtonen saattaa aloittaa kisakautensa suoraan Östersundin maailmancupista.

Venla Lehtonen kilpaili viime kaudella joensuulaisen ampumahiihtotähden Kaisa Mäkäräisen valmennuksessa, mutta Lehtosen valmennus muuttui täksi kaudeksi. Päävastuun Lehtosen luotsauksesta on ottanut Suomen maajoukkueen päävalmentaja, norjalainen Erik Bartlett Kulstad. Lehtonen käy ohjelmassa läpi muutoksen taustoja.

Lehtosen kanssa keskustellaan myös hänen urheilijan arjestaan Joensuun seudulla, tulevista tavoitteista ja Suomen ampumahiihtomaajoukkueen näkymistä sekä siitä, millaista hänen yhteistyönsä on ollut Kaisa Mäkäräisen kanssa. Lehtonen kertoo myös ajatuksensa uudesta hiihtolajien fluorittomuussäännöstä ja sen valvonnasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ohjelman lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi