play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Hurmoksen lentopalloilija Janne Marttila, 26, urakoi myös fysioterapeuttina – rahat jäivät saamatta Oulusta

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan tällä viikolla Karelian Hurmoksen lentopalloilijan Janne Marttilan, 26, kanssa. Äänessä ovat Karjalaisesta Jarmo Sieviläinen ja Petri Siitonen.

Janne Marttila selvittää, millaista on hänen arkensa kahden työn parissa Joensuussa: fysioterapeuttina ja Hurmoksen yleispelaajana. Marttilan kanssa pohditaan Hurmoksen kuluvaa kautta sekä hänen uransa käänteitä. Marttila myöntää harminsa siitä, ettei saanut konkurssiin menneestä Oulun Ettasta kaikkia rahojaan.

Ohjelmassa Marttila käy läpi myös kokemuksiaan erilaisten valmentajien alaisuudessa, taustaansa junioritähtenä ja beach volleyssa, tulevia tavoitteitaan sekä lauantaina alkavia liigakarsintapelejä Vantaa Ducksia vastaan.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi