play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Nemo Huhta, 28, vaihtoi jääkiekosta Joensuun Mailan toimitusjohtajaksi – Näin hän aikoo vetää pesäpalloseuraa

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään Joensuun Mailan tilanteeseen seuran toimitusjohtajana tänä vuonna aloittaneen Nemo Huhdan, 28, kanssa.

Huhta selvittää ohjelmassa, miksi lähti JoMan matkaan, millainen on hänen työnkuvansa, mitä toimitusjohtajan on otettava huomioon, mitä ajatuksia hänellä on JoMan kehittämisestä ja millaiset ovat seuran tulevaisuuden tavoitteet.

Huhdan kanssa keskustellaan myös JoMan tulevasta miesten Superpesiksen sarja-avauksesta sunnuntaina Vimpelin Vetoa vastaan Espanjassa ja ottelutapahtumista Mehtimäellä.

Esille nousevat lisäksi JoMan naisten tilanne, JoMan ykköspesisjoukkue, muut kuin urheilutapahtumat Mehtimäen stadionilla, presidentti Alexander Stubbin JoMa-fanitus ja Huhdan aiempi työura ja pelaajatausta jääkiekossa.

Karjalaisesta äänessä ovat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen. Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa.

Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi