play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Keilailun nuorten Euroopan mestari Luukas Väänänen, 18, avaa arkeaan ja ammattilaisunelmiaan

Jarmo Sieviläinen

Joensuulainen keilailun huippulupaus Luukas Väänänen, 18, kertoo Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa nuorten EM-kisojen menestyshetkistä, keilaajan arjesta ja mahdollisuuksista päästä ammattilaispelaajaksi Yhdysvaltoihin.

Väänäsen kanssa ovat keskustelemassa Karjalaisen urheilutoimittajat Jarmo Sieviläinen ja Petri Siitonen.

Väänänen avaa ohjelmassa, miten erilaisia tapahtumia keilaajille ovat arvokisat ja Yhdysvaltojen PBA-kiertueen kilpailut.

– Nyt EM-kisoissa auttoi paljon aiempi arvokisakokemus, eikä ollut enää alkujännitystä. Olin jo tottunut, että arvokisoissa huudetaan ja kannustetaan, mikä eroaa Suomen kisoista, joissa on aina hiljaista, Väänänen vertaa ohjelmassa.

Ohjelmassa puhutaan myös kahden käden keilaamisesta, erilaisista peliolosuhteista, Väänäsen uran alkuvaiheista, lajin rahapalkinnoista, runsaasta matkustelusta ja keilaajan oheisharjoittelusta. Lisäksi ruoditaan Väänäsen tulevia kisoja ja usean joensuulaisen pelaamista Varkauden Mainareiden mukana.

Podcastin loppuosuudessa puidaan ajankohtaisia plussia ja miinuksia urheilusta.

Kaikki Aitiopaikalla-ohjelman jaksot ovat kuunneltavissa verkossa osoitteessa karjalainen.fi/podcast, ja ohjelmat löytyvät myös Spotifysta.

Uudet jaksot julkaistaan aina keskiviikkoisin. Nostoja ohjelmasta on kuunneltavissa Karjalainen Sykkeessä keskiviikkoisin kello 15–16.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi