play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Pesäpalloileva pariskunta Kalle Kuosmanen, 22, ja Kaisa Viitala, 19, kertoo elämästään Joensuussa

Jani Leinonen

Joensuuhun asettunut pesäpalloileva pariskunta Kalle Kuosmanen ja Kaisa Viitala vieraili Aitiopaikalla-podcastissa kertomassa elämästään ja pesäpallourastaan.

Porilaislähtöinen Kaisa Viitala, 19, muutti viime syksynä Joensuuhun opiskelemaan ja siirtyi pelaamaan Joensuun Mailaan naisten Superpesistä. Kalle Kuosmanen, 22, asuu nyt myös Joensuussa, mutta jatkaa pelaamista kasvattajaseurassaan Sotkamon Jymyssä.

Pariskunta kertoo Aitiopaikalla elämästään Joensuussa ja tavoitteistaan pesäpallossa. Ohjelmassa muistellaan myös viime syksyä, jolloin Kuosmanen ja Viitala pelasivat molemmat Superpesiksen finaalisarjaa. Karjalaisen toimituksesta keskustelemassa on Jani Leinonen.

Käsittelyssä on myös Talvisuper, joka jatkuu Jymyn osalta ensi viikolla Joensuun areenassa otteluilla KiPaa ja JoMaa vastaan. JoMan naiset pääsevät pelien pariin myöhemmin helmikuussa.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi