play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Jarmo Laine ja Viveka Rosén hurahtivat monipuoliseen crossfitiin, mutta pariskunta harjoittelee yhdessä muualla

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään trendilajiksi nousseen crossfitin tilanteeseen Joensuussa. Äänessä ovat CrossFit Pajan yrittäjä ja valmentaja Jarmo Laine, 38, ja hänen puolisonsa, tasokkaan cheerleadingin kilpauran jälkeen crossfitista innostunut Viveka Rosén, 30.

Crossfitissa toisensa tavanneet Laine ja Rosén selvittävät, miksi ovat päätyneet lajin pariin ja mitä se antaa heille. Avoin ja iloinen pariskunta myöntää, että heidän yhteinen harjoittelunsa crossfitissa on pulmallista ja että yhteisharjoitukset sujuvat paremmin ilman riitoja hiihtolenkeillä.

Jaksossa pohditaan, mikä vetää etenkin nuoria naisia crossfit-harrastajiksi ja liikkujia eri lajeista crossfitin pariin. Lisäksi kerrotaan monipuolisesta ja yhteisöllisestä lajista, Crossfit Pajan vuonna 2016 alkaneesta toiminnasta ja paikallisista menestyjistä.

Jaksossa nostetaan esille crossfitissa tilat ja kilpailuasetelma Joensuussa sekä perehdytään myös maailmanmestari Rosénin valmentaman cheerleadingin tilanteeseen ja siihen, miten korona-aika vaikutti lajeihin.

Karjalaisesta äänessä on urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Crossfitin Kipinäkisa on nähtävissä suorana ja selostettuna lähetyksenä Karjalaisen verkkosivuilla tulevana lauantaina kello 10 alkaen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi