play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoMan pomppuspesialisti Juho Hacklin, 38, haluaa näyttää epäilijöille ja saada mestaruuden uralleen

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään Joensuun Mailan miesten alkanutta Superpesis-kautta joukkueen uuden ja kokeneen vahvistuksen Juho Hacklinin, 38, kanssa.

Hacklinin kanssa ovat keskustelemassa Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Ohjelmassa käsitellään Hacklinin Joensuuhun saapumisen taustoja ja hänen perheensä kuulumisia sekä Hacklinin roolia JoMassa ja erityisiä ominaisuuksia kovana pomppulyöjänä.

– Vuonna 2011 mietimme Mikko Hylkilän kanssa palotonta ratkaisua ja ryhdyin käyttämään enemmän pomppua, jota tuli hakattua sen jälkeen 4–5 vuotta harjoituksissa järkyttäviä määriä, jolloin sain siihen hyvän rutiinin, Hacklin kertaa ohjelmassa.

Pitkään Kouvolassa pelannut Hacklin ei saanut enää täksi kaudeksi sopimusta KPL:n paitaan.

– On ollut aina mukava näyttää epäilijöille, mitä osaan. Nyt haluaisin saada viiden SM-hopean jälkeen kaivatun mestaruuden uralleni.

Ohjelmassa puhutaan myös JoMan hyllytetyn pelaajan Joni Rytkösen häirintätapauksesta ja joukkueen tämän hetken iskukyvystä. Rytkösen hyllytys tuli tietoon viikko sitten tiistaina juuri ennen JoMa–KiPa-ottelua.

– Eihän se ollut helppo paikka lähteä pelaamaan, mutta pystyimme käsittelemään sen hyvin joukkueena ja saimme voiton. Joukkueen sisällä on tällä hetkellä aika hyvä rauha kaiken tekemisen suhteen. Meillä on sellainen materiaali, että jätkät tunnistavat, että pärjäämme, eikä tarvitse tehdä mitään hokkuspokkusta joka pelissä, Hacklin miettii.

Podcastin loppuosuudessa puidaan ajankohtaisia plussia ja miinuksia urheilusta.

Kaikki Aitiopaikalla-ohjelman jaksot ovat kuunneltavissa verkossa osoitteessa karjalainen.fi/podcast, ja ohjelmat löytyvät myös Spotifysta. Uudet jaksot julkaistaan aina keskiviikkoisin. Nostoja ohjelmasta on kuunneltavissa Karjalainen Sykkeessä keskiviikkoisin kello 15–16.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi