play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Katajan pelaajat Thomas Tumba, 22, ja Henri Permanto, 22, avaavat odotuksiaan alkavalle koripallokaudelle

Jarmo Sieviläinen

Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään lauantaina liigakautensa aloittavan Joensuun Katajan koripallomiehistön otteita. Juttusilla ovat Katajan 22-vuotiaat kotkalaiskasvatit Thomas Tumba ja Henri Permanto.

Karjalaiselta äänessä on urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Sekä Permanto että Tumba ovat kärsineet jalkavammoista, ja kumpikin pelaaja selvittää ohjelmassa tämän hetken pelivirettään.

Korisliigassa Vuoden tulokkaaksi valittu Tumba käy läpi myös kokemuksensa elokuussa Kiinassa pelatuista universiadeista, joissa koettiin kohuttu tappelu Suomen joukkueen pelaajien välillä.

Ohjelmassa mietitään Katajan tämän kauden joukkuetta ja tavoitteita sekä puidaan pelaajien uria ja arkea Joensuussa.

Jaksossa käsitellään myös ensi viikolla pelattavia Katajan europelejä, joista on nähtävissä suorat ja selostetut lähetykset Karjalaisen verkkosivuilla.

Ohjelman lopussa pohditaan perinteiseen tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi