Keskiviikko, 23.1.2019 
Enni, Enna, Eini
Kotimaa

Ravintolapäivä katosi verkosta - Vinkkaa ravintolastasi meille!

  • Taru Väänänen
  • Aaro Virolainen
Ravintola Kattoterassin asiakkaat nauttivat Ravintolapäivän ruuasta viime elokuussa. Kattoterassi avautuu tulevana sunnuntaina. Ravintola Kattoterassin asiakkaat nauttivat Ravintolapäivän ruuasta viime elokuussa. Kattoterassi avautuu tulevana sunnuntaina.
Ravintolapäivää vietetään lauantaina 19.5. Neljästi vuodessa vietettävän Ravintolapäivän tarjonnasta ei kuitenkaan enää ole verkossa kattavaa listausta.

Aikaisemmin vapaaehtoispohjalta tehty karttasovellus jäi vaille ylläpitäjää vuonna 2016, ja uusi toimiva sovellus maksaisi 30 000-60 000 euroa, kertoo helsinkiläinen Antti Tuomola, joka on yksi tapahtuman perustajista.

Tuomolan mukaan kanadalaiset yksityishenkilöt ovat parhaillaan kehittämässä tapahtumalle uutta verkkoalustaa. Tuomola itse ei ole enää järjestelyissä mukana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Organisoidun toiminnan hiipuessa järjestäjät ovat korostaneet, että tapahtuma on ihmisistä itsestään kiinni. Vaikka jokainen päivä voi olla Ravintolapäivä, Tuomola sanoo.

Lauantaina 19.5. Ravintolapäivää viettää ainakin Joensuun Steinerpäiväkoti, joka järjestää kakkubuffan kello 12-15. Ravintola Kattoterassi aukeaa sunnuntaina 20.5. Paikka on Siltakatu 16 C 1, nykyisen Scandic-hotellin ylimmässä kerroksessa kattoterassilla.

Pidätkö sinä pop up -ravintolaa tulevana viikonloppuna? Kerro siitä meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa