Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Palovammoihin kesäkuussa menehtyneen naisen tytär Iltalehdelle: Ei hän ollut äiti

Rikoskomisario Kari Juntunen kertoo, että menehtynyt nainen oli 67-vuotias. Hän ei halua kommentoida esitutkinnan yksityiskohtia tarkemmin. Kuvituskuva Rikoskomisario Kari Juntunen kertoo, että menehtynyt nainen oli 67-vuotias. Hän ei halua kommentoida esitutkinnan yksityiskohtia tarkemmin. Kuvituskuva

Poliisi on tutkinut Valtimon Kotorannassa asuneen ja sittemmin espoolaisessa sairaalassa kuolleen naisen tapausta rikosnimikkeellä kuolemantuottamus.

Esitutkinta tarkoittaa, että poliisilla on syytä epäillä rikosta. Asiasta ensimmäisenä heinäkuussa kertoneen Ylä-Karjalan tietojen mukaan nainen olisi löydetty hoitokodin saunasta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kari Juntunen kertoo, että nainen oli 67-vuotias. Hän ei halua kommentoida esitutkinnan yksityiskohtia tarkemmin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joensuun keskussairaalan johtajaylilääkäri Juha Mustonen vahvisti aiemmin, että sairaalassa on hoidettu alle 70-vuotiasta naista palovammojen takia ennen juhannusta.

– Palovammat olivat niin pahoja, että nainen menehtyi. En voi kertoa muuta kuin että tämä rouva on ollut meillä hoidossa, Mustonen sanoi Ilta-Sanomille.

Menehtyneen naisen tytär on kertonut tapahtumien kulusta Iltalehdelle.

Tyttären mukaan äiti oli tajuissaan saunomisen jälkeen, mutta hänet nukutettiin sairaalassa, lehti kirjoittaa.

- Minulle on sanottu, että äiti oli 77 asteessa 10 minuuttia, tytär kertoo Iltalehdelle.

Iltalehden mukaan nainen kuoli 25. kesäkuuta.

Nainen oli sairaalassa siteiden peitossa, ja tytär sanoo, että perhe halusi nähdä palovammojen vakavuuden, Iltalehti kirjoittaa.

- Ei äiti ollut tunnistettavissa. En osaa selittää sitä, hänen näkemisensä oli niin järkyttävää. Ei hän ollut äiti, tytär toteaa lehdelle.

Tyttären mukaan äidin keho oli palovammojen peittämä. Hänen mukaansa lopullinen ruumiinavausraportti tulee useamman kuukauden päästä, Iltalehti kirjoittaa.

Tytär kertoo Iltalehdelle, että hänen äidillään oli otsa-ohimolohkorappeuma, mutta tauti ei ollut edennyt vielä pitkälle.