Maanantai, 24.6.2019 
Juha, Janne, Jani
Kotimaa

Karavaanarit äänestivät: Suomen parhaat leirintäalueet löytyvät Lieksasta ja Kemiönsaaresta

  • Arttu Koistinen
  • Minna Raitavuo
Kuvituskuva Kuvituskuva

Karavaanarit ovat valinneet Kasnäs Caravanin Kemiönsaaresta ja Lieksan Vuonislahdessa sijaitsevan SFC-Rekiniemen Suomen parhaiksi leirintäalueiksi.

Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi, SF-Caravan ry tiedottaa.

SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Kasnäs Caravan nimettiin parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi. Parhaaksi jäsenalueeksi eli SFC-alueeksi nimettiin Lieksassa sijaitseva SFC-Rekiniemi, tiedotteessa kerrotaan.

- SFC-Rekiniemi on esimerkki talkootyöllä hoidetusta leirintäalueesta, jossa näkyy asiaan omistautuminen. Aluetta pitkään pyörittänyt SF-Caravan Pielisen-Karjala ry:n talkooväki tekee työtä koko sydämellään, ja tehty työ näkyy vieraiden hyvinvointina, kodikkaana tunnelmana ja leppoisana välittömyytenä. Palkintoraati arvostaa erityisesti yhdistyksen tapaa tehdä yhteistyötä lähialueensa toimijoiden, yritysten ja seurojen kanssa.

Valinnat julkistettiin Caravan Show -messujen avajaisissa Turussa perjantaina.

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvojen käyttäjien liitto, johon kuuluu 78 yhdistystä. Yhdistysten yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 62 000.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa