Perjantai, 14.8.2020 
Onerva, Kanerva
Kulttuuri

OKR julkaisi ensi kesän esiintyjät - Eppu Normaali, Antti Tuisku, Sanni..

  • Karjalainen
Eppu Normaali esiintyi Ilosaarirockissa vuonna 2015. Eppu Normaali esiintyi Ilosaarirockissa vuonna 2015.

Osuuskaupparockissa nähdään ensi kesänä taas nimekkäitä kotimaisia artisteja.

Sirkkalan puistossa 16.-18.6. järjestettävässä Osuuskaupparockissa esiintyvät perjantaina Eppu Normaali, Anna Puu ja Sanni. 

Lauantaina puolestaan lavalle nousevat Antti Tuisku, Ellinoora ja Apulanta. Perjantaina ja lauantaina alueelle on ikäraja 18 vuotta.

Sunnuntaina vietetään perinteisesti perhepäivää, jolloin esiintyvät Herra Heinämäen Lato-orkesteri, Evelina sekä tubettajat MrJallu 101, IinaKatariina ja Hermanni.

- Eppu Normaali ei ole vähään aikaan esiintynyt Joensuussa, joten on hienoa saada tämä  Suomirockin legenda Sirkkalanpuistoon. Nyt julkaistujen artistien lisäksi tulemme julkistamaan vielä lisää kiinnityksiä, OKR:n koordinoinnista PKO:lla vastaava ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti sanoo.

Osuuskaupparock on kahdella edellisellä kerralla kärsinyt jonkin verran vesisateista ja myrkyistä. Ensi kesänä puistoon pysytetäänkin iso esiintyjäteltta, johon mahtuu bändin lisäksi noin 3 000 katsojaa.

- Näin pienennetään merkittävästi tapahtuman sääriskiä, sanoo PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari.

OKR:n liput tulevat ennakkomyyntiin 1.12. Lippupisteeseen (www.lippu.fi tai puh. 0600 900 900).

OKR:n järjestää Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi