Tiistai, 18.12.2018 
Aapo, Aappo, Rami
Maakunta

Joensuun seurakunnilla konsertteja huhtikuussa - Reijolassa haihdutetaan hankia yhteislaululla

  • Anna Sievälä
  • Marko Puumalainen
Pielisensuun kirkossa on lauantaina konsertti, jossa kuullaan liediä ja aarioita. Pielisensuun kirkossa on lauantaina konsertti, jossa kuullaan liediä ja aarioita.
Joensuun evankelisluterilaiset seurakunnat järjestävät huhtikuussa kolme konserttia.

Lauantaina 21. huhtikuuta Pielisensuun kirkossa kuullaan liediä ja aarioita muun muassa Sibeliukselta, Korngoldilta, Kuulalta, Mendelsshonilta, Mozartilta ja Wagnerilta. Kevätjäiden aikaan -konsertti alkaa kello 15, ja siinä esiintyvät sopraano Ella Kinnunen, mezzosopraano Karoliina Huovinen ja pianisti Simo Liimatta.

Tiistaina 24. huhtikuuta Joensuun kirkossa järjestettävässä konsertissa kuullaan ooppera-aarioita eri säveltäjiltä ja aikakausilta kello 19 alkaen. Esiintyjinä ovat sopraano Maria Turunen, basso Matti Turunen ja pianisti, urkuri Tuomas Pyrhönen. Kumpaankin konserttiin on vapaa pääsy, ja viiden euron hintaisen käsiohjelman tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisäksi keskiviikkona 25. huhtikuuta Reijolan seurakuntatalolla järjestetään Haihdu hanki! -yhteislaulutilaisuus. Ohjelmassa on keväisiä lauluja Kirkon Ulkomaanavun Suvilinnun laulukirjasta, ja tilaisuudessa esiintyy ja yleisöä laulattaa Joensuun seutuopiston kuoro Reijolan Laulu johtajanaan Pirkko Myller.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja siellä kerätään kolehti Kirkon Ulkomaanavulle.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa