Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Maakunta

Soveltavan luontoliikunnan kurssilla on vielä tilaa - monia yhteistyökursseja on jouduttu perumaan

  • Arttu Koistinen
  • Emma Vormisto
Kuvituskuva Kuvituskuva
Joensuun kaupungin liikuntapalveluiden ja Joensuun seudun kansalaisopiston soveltavan luontoliikunnan kurssille otetaan ilmoittautumisia vastaan tiistaina 4. syyskuuta.

Kurssi alkaa lauantaina 8. syyskuuta, kaupunki tiedottaa.

Kurssilla tutustutaan luontoon sekä luonnon tarjoamiin liikuntamahdollisuuksiin. Kurssi on suunnattu liikunnassa erityistukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Ryhmä kokoontuu kolme kertaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Soveltavan liikunnan ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikeuksia osallistua yleisiin liikuntapalveluihin.

Joensuun kaupungin liikuntapalveluiden ja Joensuun seudun kansalaisopiston yhteistyössä tehtyjä soveltavia kursseja on tarjolla 29. Monia yhteistyökursseja on jouduttu perumaan vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi, tiedotteessa kerrotaan.

Soveltavan luontoliikunnan kurssilla, jota ei ole aikaisemmin järjestetty Joensuussa, on haluttu selvittää, onko ulkona luonnossa toteutettavalle soveltavalle liikunnalle kysyntää. Jotta pilotointi saadaan toteutumaan, kaivataan vielä muutamia ilmoittautumisia, tiedotteessa perustellaan.

Lisäksi soveltavan liikunnan osalta senioreiden palloilukurssi sekä kuntosalistartit kaipaavat osallistujia.

- Kursseille osallistumisen kynnys on matala, sillä liikunta mukautetaan jokaiselle sopivaksi, liikuntakoordinaattori Olga Wasenius kertoo.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa