Perjantai, 14.12.2018 
Jouko
Maakunta

Miestä lyötiin teräaseella Vapaudenpuistossa - poliisi kaipaa vihjeitä tekijästä ja hänen seurassaan liikkuneista tytöistä

  • Arttu Koistinen

Hätäkeskus sai perjantaina 14. syyskuuta kello 22.15 ilmoituksen, jonka mukaan Joensuun Vapaudenpuistossa on lyöty teräaseella ihmistä.

Paikalla poliisipartioille selvisi, että vuonna 1989 syntynyttä joensuulaista miestä oli lyöty riidan yhteydessä teräaseella ylävartaloon.

- Mies toimitettiin hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan, ja hänellä ei ole tällä hetkellä välitöntä hengenvaaraa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Wetterstrand kertoo sunnuntaina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisin mukaan paikalla oli muutamia silminnäkijöitä, mutta kukaan heistä ei tuntenut rikoksesta epäillyn henkilöllisyyttä. Silminnäkijähavaintojen mukaan tekijä on noin 180-senttimetriä pitkä, laiha nuori mies.

- Miehellä oli ollut päällään tumma tuulitakkimainen takki ja tummat verryttelyhousut. Hänellä oli ollut huppu päässään ja tummansininen keskikokoinen reppu selässään. Silminnäkijähavaintojen mukaan mies oli poistunut paikalta kahden tytön seurassa Vapaudenpuistosta kaupungintalon suuntaan, Wetterstrand kertoo.

Toisella tytöistä oli ollut päällään mustat polvista revenneet farkut. Tytöllä oli olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset, ja hänellä oli päällään musta takki sekä tumma olalle heitettävä laukku.

Toinen tyttö oli hoikka, noin 165-170 senttimetriä pitkä, ja hänellä oli päällään tummat farkut. Molemmat tytöt näyttivät nuorilta, noin 17-18-vuotiailta, poliisi tiedottaa.

Poliisi kaipaa havaintoja ja vihjeitä tapahtumasta sekä tekijän ja hänen seurassaan liikkuneiden tyttöjen henkilöllisyydestä.

- Toivon, että esimerkiksi vanhemmat lukevat tyttöjen tuntomerkit ja ilmoittavat poliisille, mikäli heidän jälkikasvunsa osuu poliisin kuvailemiin tuntomerkkeihin. Tekijän seurassa liikkuneita tyttöjä ei epäillä tässä vaiheessa mistään rikoksesta, Wetterstrand toteaa.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana asiaa tutkivan poliisin numeroon 0295455868.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa