Lauantai, 20.4.2019 
Nella, Lauha
Maakunta

Osmo Ruuskanen valittiin Liikesivistysrahaston aluetoimikunnan puheenjohtajaksi

  • Jarmo Sieviläinen
  • Anniriitta Tolvanen
Osmo Ruuskanen nimettiin Liikesivistysrahaston Pohjois-Karjalan aluetoimikunnan johtoon. Osmo Ruuskanen nimettiin Liikesivistysrahaston Pohjois-Karjalan aluetoimikunnan johtoon.
Liikesivistysrahaston Pohjois-Karjalan aluetoimikunta valitsi perjantaina vuosikokouksessa jäsenet aluetoimikuntaan vuodelle 2019. Nimetyiksi tulivat varatuomari Antti Heliövaara, professori Pentti Maljojoki, KTT Osmo Ruuskanen, professori Jari Parviainen, puheenjohtaja Markku Timonen, kauppias Rauno Törrönen ja toimitusjohtaja Matti Vuojärvi. Aluetoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Osmo Ruuskanen. Aluetoimikunnan sihteerinä toimii toimitusjohtaja Jari Lauronen.

Aluetoimikunta esittää Liikesivistysrahaston hallitukselle, että liiketaloustieteen opintoihin ja tutkimukseen Itä-Suomen yliopistossa ja Karelia-ammattikorkeakoulussa kohdennettaisiin apurahoja noin 50 000 euroa. Summa on runsaat 10 000 euroa vähemmän kuin vuonna 2017.

Vuosi 2019 on Liikesivistysrahaston 100-vuotisjuhlavuosi, ja Pohjois-Karjalan aluetoimikunta on käynnistänyt juhlavuoden alueellisen suunnittelun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa