Keskiviikko, 21.8.2019 
Veini, Soini
Maakunta TILAAJILLE 

Nelikymppisen Kirsin parisuhde loppui raskauden alkuvaiheessa: ”Kyllä ihminen pärjää, kun on pakko”

  • Taru Väänänen
  • Kuvat: Marko Puumalainen
Kirsi Vento on toistaiseksi kotona Eemeli- pojan kanssa, eikä vielä mieti töihin paluuta. Hän aloittaa tässä kuussa vertaisohjaajana yksin lasta odottaville ja yksin lapsen saaneille suunnatussa ryhmässä. Kiinnostusta on, sillä ryhmään on tullut jo kymmenkunta ennakkoilmoittautumista. Kirsi Vento on toistaiseksi kotona Eemeli- pojan kanssa, eikä vielä mieti töihin paluuta. Hän aloittaa tässä kuussa vertaisohjaajana yksin lasta odottaville ja yksin lapsen saaneille suunnatussa ryhmässä. Kiinnostusta on, sillä ryhmään on tullut jo kymmenkunta ennakkoilmoittautumista.

Yksin lapsen saavien määrä on kasvussa, sillä yhä useampi päätyy ratkaisuun tietoisesti. Joensuussa on alkamassa uusi vertaistukiryhmä yksin lapsen saaneille.

Raskausviikolla kymmenen alkio alkaa liikahdella. Sen sydän lyö keskimäärin 177 kertaa minuutissa. Kasvojen piirteet kehittyvät ja korvan sisälle muodostuu tasapainoelin.  Samalla viikolla joensuulainen Kirsi Vento, 41, sai varmuuden siitä, ettei hänen sisällään kasvavan lapsen isä halua olla heidän elämässään mukana.

5 viikkoa uusille tilaajille 5eur Lue juttu hintaan 0,95 eur

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.


  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa