Maanantai, 27.5.2019 
Ritva
Maakunta

Haku Polvijärven kunnan kesätöihin alkaa

  • Anna Dannenberg
  • Marko Puumalainen

Haku Polvijärven kunnan kesätöihin alkaa perjantaina, kerrotaan kunnan tiedotteessa.

Polvijärven kunta ja paikalliset yritykset, yhteisöt ja yksityiset kuntalaiset työllistävät polvijärveläisiä nuoria 10 päivän mittaisiin kesätyöjaksoihin.

Kunnan kesätöihin otetaan vuosina 2000-2003 syntyneitä polvijärveläisiä koululaisia ja opiskelijoita sekä ikäryhmään kuuluvia polvijärveläisiä nuoria, jotka ovat työttömyysturvan ulkopuolella tai eivät ole saaneet muualta työtä vähintään kahdeksi viikoksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Työaika on 6 tuntia päivässä viitenä arkipäivänä viikossa ajalla 1.5.-31.8.2019. Palkka on 30 euroa päivässä. Nuoren tulee ensisijaisesti hankkia kesätyöpaikkansa itse.

Haku kunnan kesätöihin on avoinna 15.3.-15.4.2019. Kesätöihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi.

Paikalliset yrittäjät, yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat työllistää polvijärveläisiä nuoria kesätöihin kunnan avulla. Työnantaja sopii nuoren kanssa kesätöistä, ja kunta tekee nuoren kanssa työsopimuksen, maksaa palkan sekä huolehtii työnantajamaksuista ja vakuutuksista. Kunta laskuttaa työnantajalta kunkin kesätyöntekijän kohdalla 36 euroa työpäivältä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa