Tiistai, 28.1.2020 
Kalle, Kaarlo, Kaarle
Maakunta

Seuraa sunnuntaina vaalien etenemistä Karjalaisen verkkosivuilta ja radiossa – tulospalvelu näyttää Savo-Karjalan ääntenlaskennan etenemisen

  • Anna Sievälä
  • Kimmo Kirves

Eduskuntavaalien tuloksen selviämistä seurataan sunnuntai-iltana tiiviisti sanomalehti Karjalaisen verkkosivuilla ja Iskelmä Rexin suorassa lähetyksessä.

Karjalaisen verkkosivujen reaaliaikaisessa tulospalvelussa pääsee seuraamaan Savo-Karjalan vaalipiirin ääntenlaskennan etenemistä vaali-illan aikana.

Ennakkoäänet tulevat kello 20, minkä jälkeen tietoja päivitetään tulospalveluun jatkuvasti sitä mukaa kun ääntenlaskenta edistyy.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tulospalvelussa näkyy esimerkiksi kuntakohtainen äänten jakautuminen kuin myös koko vaalipiirin tulos.

Verkkosivuille tulevan liveseurannan avulla puolestaan tuoreimmat vaaliaiheiset jutut löytyvät helposti yhdestä paikasta.

Karjalaisen toimittajat seuraavat vaalitulosta koko illan ajan ja ovat paikalla raportoimassa tunnelmia puolueiden ja eduskuntavaaliehdokkaiden vaalivalvojaisista eri puolilta maakuntaa.

Liveseurantaan kootaan illan aikana niin vaalitulosuutisia, analyysejä, videoita kuin tuoreita kommentteja paikallisilta poliitikoilta.

Iskelmä Rexin Vaalinakit-ohjelmassa seurataan suorassa lähetyksessä vaalien etenemistä. Lähetys alkaa sunnuntaina kello 19 ja kestää kello 23:een asti.

Vaalinakit-lähetyksessä kerrotaan, ketkä eduskuntavaaleissa menevät läpi sekä tarjotaan tuoreita kommentteja ja tunnelmia puolueiden vaalivalvojaisista.

Iskelmä Rexin vaalistudiossa äänessä ovat Karjalaisen toimittajat, toimituspäällikkö Jyrki Utriainen ja studiossa emännöivä Liina Mustonen.

Viimeksi Rexissä on seurattu vaalitunnelmia suorassa lähetyksessä vuosituhannen vaihteen aikoihin, muisteli radion pitkäaikainen toimitusjohtaja Seppo Mustonen.

Vaalinakit-nimi viittaa muun muassa sanomalehtien toimituksissa perinteisesti vaalivalvojaisissa tarjottaviin eväisiin.

Seuraamalla Karjalaista myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa pysyy perillä vaalien etenemisestä ja pääsee seuraamaan reaktioita vaalitulokseen ääntenlaskennan edetessä.

Löydät Karjalaisen tilit sosiaalisessa mediassa tunnuksella @karjalainenfi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa