play

Jenna ja Pave solisteina Joensuun torikonsertissa

Karjalainen

Karjalan sotilassoittokunta järjestää jo perinteeksi muodostuneen vauhdikkaan viihdeshow'n Joensuun torilla kesäkuun alussa. Tämän kesän konsertissa kuullaan Jenna Bågebergin tangokuninkaallista tulkintaa ja elävää suomi-musiikin legendaa Pave Maijasta. Keikalla kuullaan soittokunnan omien esitysten lisäksi Jennan hittejä ja Paven hittiklassikoita vuosien varrelta.

Joensuun torilla lauantaina 2. kesäkuuta kello 18 alkava ilmaiskonsertti järjestetään kuudetta kertaa. Tori on täyttynyt aiemmin tuhansista ihmisistä. Karjalan sotilassoittokunta julkaisee konsertissa 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uuden levynsä "Sinisen järven rannalla".

Kontiolahdella syntynyt Jenna Bågeberg on tehnyt yhteistyötä sotilassoittokunnan kanssa aiemminkin vierailemalla usein sen solistina. Hän laulaa myös soittokunnan juhlalevyllä.

Pave Maijanen on tehnyt muusikon uraa 1960-luvulta lähtien. Hän on pitkän uransa aikana toiminut laulajana, lauluntekijänä, basistina, kosketinsoittajana, rumpalina, kitaristina ja tuottajana. Soolouransa lisäksi Maijanen tunnetaan varsinkin Royalsista, Rock'n'Roll Bandistä, Pepe & Paradisesta ja myös Dingon ja Hurriganesin kosketinsoittaja–tuottajana.