Torstai, 23.5.2019 
Lyydia, Lyyli
Talous

Rantalainen-konserni osti joensuulaisen yrityksen - yhtiön tavoitteena 30 hengen tilitoimisto Joensuuhun

  • Jani Leinonen

Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja tarjoava Rantalainen-konserni tiedottaa vahvistavansa jalansijaansa Pohjois-Karjalassa ostamalla joensuulaisen Yrityspalvelu Jako Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa Rantalaiselle siirtyy viisi työntekijää ja vajaan puolen miljoonan euron liiketoiminta.

Rantalainen aloitti toimintansa Joensuussa viime kesänä tehdyillä yritysostoilla. Yhtiö tavoittelee Joensuussa 30 hengen tilitoimistoa vuoden 2020 loppuun mennessä. Nyt tehdyn kaupan jälkeen työntekijöitä on parikymmentä.

Yrityspalvelu Jako Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Jarmo Koistinen siirtyy asiakaspalvelujohtajaksi Rantalaiselle Joensuuhun. Hän uskoo, että Rantalainen kykenee haastamaan kilpailijansa paikallisena toimijana, joka ei ole hajauttanut osaa palvelutuotannostaan muualle Suomeen tai ulkomaille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Haluamme palvella asiakkaitamme paikallisesti kaikissa asioissa ja vahva paikallistuntemuksemme auttaa meitä siinä, Koistinen sanoo tiedotteessa.

Koistinen ehti toimia tilitoimistoyrittäjänä lähes 35 vuotta. Hän sanoo itse neuvoneensa asiakkaitaan, kuinka yritystoiminnan jatkajaa kannattaa ryhtyä miettimään mieluummin hieman liian aikaisin kuin liian myöhään.

- Nyt tuli itselläni eteen sellainen vaihe, kun perheestäkään ei löytynyt jatkajaa yritykselle.

Vuodesta 1972 toiminut Rantalainen on yksi Suomen suurimmista talous- ja henkilöstöhallinnon palveluntarjoajista. Sen palveluksessa on 640 työntekijää lähes 40 paikkakunnalla.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa