Keskiviikko, 26.2.2020 
Nestori
Talous

Painotalo PunaMusta painaa jatkossa Yhteishyvä-lehden - 1,7 miljoonan lehden painamiseen kuluu parikymmentä rekallista paperia

  • Jani Leinonen

SOK ja painotalo PunaMusta ovat tehneet sopimuksen SOK:n Yhteishyvä-lehden painamisesta. PunaMusta Oy kuuluu joensuulaiseen PunaMusta Media Oyj -konserniin. Yhteishyvä painetaan PunaMustan Forssan ja Tampereen tuotantotiloissa. 

Kyseessä on yksi Suomen suurimmista painotöistä, sillä 1,7 miljoonan lehden painamiseen kuluu paperia 675 tonnia eli parikymmentä rekallista. Yhteishyvä ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Yhteishyvän päätoimittaja, SOK:n asiakkuuksista, viestinnästä ja digitaalisista palveluista vastaava johtaja Veli-Pekka Ääri kertoo tiedotteessa, että painopaikan valintaan vaikutti ennen kaikkea kotimaisuus.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- PunaMustan ehdotus oli kokonaisuutena paras, ja tänä vuonna 115 vuotta täyttävän Yhteishyvä-lehden painaminen jatkuu Suomessa, Ääri toteaa.

Painosopimus astui voimaan vuodenvaihteessa, ja Yhteishyvän tammi-helmikuun vaihteessa jaettava vuoden ensimmäinen numero on PunaMustan painama.

- Vastuullisuudella ja kotimaisuudella tulee olemaan entistä suurempi merkitys alan markkinoilla, PunaMustan toimitusjohtaja Jari Avellan arvioi tiedotteessa.

Sanomalehti Karjalainen kuuluu PunaMusta Media Oyj -konserniin samoin kuin PunaMusta Oy.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa