Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Talous

Kovalainen investoi miljoonia Raatekankaalle

  • Karjalainen
Joensuun Raatekankaalle valmistuvan Kovalaisten autokeskuksen rakennusinvestoinnin arvo on 4 miljoonaa euroa. Noin 2  500 neliömetrin rakennuksesta saa kodin kahdeksan yritystä. Toimijoista yksi on Katsastus Kovalainen, toinen on Joensuun Autofiksaamo ja kolmas on ravintola Sulo.

Rakennusprojekti on Kovalaisten perheyhtiön, johon kuuluu Mikko Kovalaisen lisäksi hänen sisarensa, aiemmin seitsenottelijana tunnettu Maija Lasaroff (34).

Perheyhtiö urakoi ympäri Suomea. Tunnetuin yhtiön toimijoista on Q Katsastus, joka on yhdessä Katsastus Kovalaisen kanssa volyymeiltaan Suomen toisiksi suurin katsastaja. Q Katsastus toimii Joensuun lisäksi Kuopiossa, Jyväskylässä, Kouvolassa ja Lahdessa, joka avattiin kaksi viikkoa sitten. Suomen suurin kotimainen katsastusyhtiö on Plus Katsastus. Katsastus Kovalainen on Suomen suurin yksittäinen katsastustoimipiste Suomessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Q Katsastus toimii kolmella paikkakunnalla rinta rinnan joensuulaisen Öljypisteen kanssa.

-  Meillä on suunnitteilla Kuopioon samanlainen, tosin neliömäärältään hieman pienempi, hanke kuin tämä Raatekankaan projekti. Asia on rakennuslupavaiheessa, Kovalainen kertoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi