Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Ulkomaat

Amsterdamin päärautatieasemalla puukotettiin kahta, poliisi haavoitti hyökkääjäksi epäiltyä

  • STT
Keskellä pääkaupunki Amsterdamia sijaitseva rautatieasema on vilkas liikenteen solmukohta, jonka läpi kulkee päivittäin noin 250 000 matkustajaa. LEHTIKUVA/AFP Keskellä pääkaupunki Amsterdamia sijaitseva rautatieasema on vilkas liikenteen solmukohta, jonka läpi kulkee päivittäin noin 250 000 matkustajaa. LEHTIKUVA/AFP
Kaksi ihmistä haavoittui puukotuksessa Amsterdamin päärautatieasemalla perjantaina. Poliisi taltutti hyökkääjäksi epäillyn ampumalla tätä. Epäilty ja uhrit vietiin hoidettavaksi sairaalaan.

Tuoreeltaan ei osattu sanoa, onko kyseessä terroriteko. Poliisi kertoi hollantilaismedialle, että puukotuksen motiivia ei vielä tiedetä, mutta että kaikkia vaihtoehtoja tarkastellaan. Poliisi pyysi myös silminnäkijöitä ilmoittautumaan.

Erään silminnäkijän mukaan asemahallissa puhkesi paniikki, kun ihmiset kuulivat laukausten äänet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tapahtuman jälkeen kaksi asemalaituria suljettiin joksikin aikaa matkustajilta. Uutistoimisto AFP:n toimittajan mukaan poliisi eristi myös alueen aseman sisältä ja ohjasi ihmiset ulkopuolelle.

Keskellä Amsterdamia sijaitseva päärautatieasema on vilkas liikenteen solmukohta, jonka läpi kulkee päivittäin noin 250  000 matkustajaa.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa