Maanantai, 1.6.2020 
Teemu, Nikodemus
Ulkomaat

Himopelaajan unelmahotelli avattiin Amsterdamissa

  • Karjalainen
Hollannissa on avautunut maailman ensimmäinen hotelli pelihotelli. Amsterdamilainen The Arcade -hotelli on keskittynyt tarjoamaan palveluitaan intohimoisille pelikonsolien pelaajille.

Pelaajien unelmahotellissa on 36 huonetta, joista jokainen on varustettu pelikonsolilla ja peleillä. Jos pelattava loppuu kesken, voi hotellista vuokrata videopelejä ja lainata sarjakuvia luettavaksi. Pelaamiselle on pyhitetty myös hotellin yhteiset tilat, joissa retropelejä pääsee pelaamaan retrotelevisioista. Menneisiin aikoihin palataan myös hotellin sisustuksessa, joka on saanut vaikutteita 1950-1970-luvuilta.

Hotellin avajaisia vietettiin tammikuun 16. päivänä. Pelihotellin avautumisen kunniaksi The Arcade järjesti jalkapallopeli Fifan turnauksen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

The Next Web -julkaisu huomauttaa, että hotellin idea saattaa tuntua nurinkuriselta, koska hotellihuoneesta käsin ei pääse tutustumaan kaupunkiin. Työmatkalla olevat pelihullut tai nähtävyyksien katselusta väsyneet vieraat saattavat kuitenkin nauttia hotellin tarjoamista ajanviettotavoista.

Lähde:

The Arcade Hotel

The Next Web

http://www.arcadehotel.nl/press/

http://thenextweb.com/shareables/2016/01/23/we-are-all-going-to-amsterdam/

Iida Muhonen

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa