Lauantai, 19.10.2019 
Uljas
Koti ja perhe TILAAJILLE

Kuopiolainen rintamamiestalo koki kokonaisvaltaisen remontin, jossa kaikki purettiin kattoa ja runkoa lukuun ottamatta - katso kuvat lopputuloksesta

  • Pirjo Tiihonen
  • Aake Roininen
Tuppuraisen perhe muutti uuteen kotiinsa naapurissa sijainneesta rivitalosta. ”Olisimme takuulla päässeet helpommalla lanaamalla vanhan talon maan tasalle ja rakentamalla tilalle uuden. Tämä on kuitenkin meidän näköisemme koti, toteavat Annukka ja Ville Tuppurainen remontoimassaan rintamamiestalossa. Myös tytöt Rilla (vas.) ja Kiira tykkäävät värikkäästä sisustuksesta. Tuppuraisen perhe muutti uuteen kotiinsa naapurissa sijainneesta rivitalosta. ”Olisimme takuulla päässeet helpommalla lanaamalla vanhan talon maan tasalle ja rakentamalla tilalle uuden. Tämä on kuitenkin meidän näköisemme koti, toteavat Annukka ja Ville Tuppurainen remontoimassaan rintamamiestalossa. Myös tytöt Rilla (vas.) ja Kiira tykkäävät värikkäästä sisustuksesta.

Muutama vuosi sitten Kuopion Linnanpellolla asuvat Annukka ja Ville Tuppurainen huomasivat naapurissaan viehättävän mutta perusteellista remonttia kaipaavan rintamamiestalon. He päättivät selvittää, sattuisiko koti olemaan myytävänä.

Tutustu 5e viisi viikkoa Lue juttu hintaan 0,95 eur

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.